Fie că e naturală sau prietenoasă cu mediul, o blană ajută enorm, mai ales la ținutele de eveniment. Dar, în ultimii ani le-am văzut purtate chiar și cu trening sau pantaloni de fâș. Hai să vedem cele mai populare trei variante.

Blănurile, un cadou prețios de Crăciun

Dacă ai moștenit și tu o astfel de blană de vizon, cel mai probabil are nuanța maro-roșcat, ca cea din fotografii. Dacă vrei s-o aduci în actualitate, poart-o cu o pereche de jeanși albaștri sau cu adidași.

Citește și: VIDEO- Ilinca Vandici, invitată în emisiunea Play IT, vorbeste despre filtrele din mediul online. „Nu mai folosesc de multă vreme. Perfecțiunea nu există”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O blană colorată va scoate orice ținută din anonimat. Trebuie însă să plusezi cu nuanțe vibrante și în restul ținutei, ca în exemplele acestea.

Și încă ceva: asta e blana cea mai tinerească. Dacă o adolescentă ar arăta puțin ciudat într-un vizon lung, un shearling i se potrivește perfect. Poart-o cum vrei tu pentru că e exact ca o păturică pufoasă din care nu mai vrei să ieși.

Noi ne revedem săptămâna viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si