Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rubrica „Tu Dai Moda”, cu Gabriela Ghizel: Blănurile, un cadou prețios de Crăciun

O blană naturală e o investiție care nu se va demoda niciodată. Dacă în trecut era cel mai elegant accesoriu, acum o putem purta și cu trening. Azi, la rubrica „Tu Dai Moda”, vedem care sunt și cât costă cele mai populare trei tipuri de blană.

Maria Stiuca,

Blănurile, un cadou prețios de Crăciun [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fie că e naturală sau prietenoasă cu mediul, o blană ajută enorm, mai ales la ținutele de eveniment. Dar, în ultimii ani le-am văzut purtate chiar și cu trening sau pantaloni de fâș. Hai să vedem cele mai populare trei variante.

Blănurile, un cadou prețios de Crăciun

Dacă ai moștenit și tu o astfel de blană de vizon, cel mai probabil are nuanța maro-roșcat, ca cea din fotografii. Dacă vrei s-o aduci în actualitate, poart-o cu o pereche de jeanși albaștri sau cu adidași.

Citește și: VIDEO- Ilinca Vandici, invitată în emisiunea Play IT, vorbeste despre filtrele din mediul online. „Nu mai folosesc de multă vreme. Perfecțiunea nu există”

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O blană colorată va scoate orice ținută din anonimat. Trebuie însă să plusezi cu nuanțe vibrante și în restul ținutei, ca în exemplele acestea.

Și încă ceva: asta e blana cea mai tinerească. Dacă o adolescentă ar arăta puțin ciudat într-un vizon lung, un shearling i se potrivește perfect. Poart-o cum vrei tu pentru că e exact ca o păturică pufoasă din care nu mai vrei să ieși.

Noi ne revedem săptămâna viitoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI