„Ce ne luăm pe deasupra în sezonul rece e dilema multor dimineți. Astăzi, la rubrica <<Tu Dai Moda>>, colega mea, Gabriela Ghizel ,ne arată câteva variante de paltoane și trenciuri la modă. Haideți să le vedem!”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum ne alegem paltonul perfect?

Când alegem paltonul, cel mai important e să se potrivească siluetei noastre. Dacă ești o tipologie voluptoasă, alege un palton cu cordon ca cel de mai devreme, sau unul în formă de A.

O variantă de evitat pentru tine ar fi paltonul drept. Dacă ești minionă, poți purta și un palton lung. Importante sunt de fapt croiala și materialul, vei alege paltoane mai subțiri și care urmează linia corpului.

Citește și: VIDEO- Denisa Rolnic, pregătită de petrecere. Artista a pregătit o colaborare cu Lucian Sereș

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vesta se potrivește deci celor care vor să facă styling, poate fi la fel de călduroasă dacă punem pe dedesubt un pulover gros sau chiar o jachetă.

Iar în final, încă un sfat prețios când vine vorba de ce luăm pe deasupra, uită-te în garderobă și vezi care sunt culorile predominante. Iar apoi, cumpără un palton de calitate, care să se potrivească în context. Noi ne revedem vinerea viitoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si