„Pantalonii sunt piesa vestimentară cu care femeile au cel mai mult de furcă. Lungimea, lărgimea, și mai ales talia contează enorm și pot să avantajeze sau dezavantajeze silueta. Azi, la rubrica <<Tu Dai Moda>>, colega mea, Gabriela Ghizel, ne învață cum alegem corect pantalonii și cui i se potrivește talia joasă”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum alegem pantalonii potriviți

Pantalonii vin în trei tipuri de talie: talia joasă, care se oprește la linia șoldului, talia medie, adică sub buric, și talia înaltă, deasupra buricului.

„- Primii pantaloni pe care mi i-ai ales au și talia înaltă, dar sunt și strânși pe picior, cui i se potrivesc?

- Se potrivesc femeilor cu înălțime sub 1,67”, a spus Dana, designer.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Rubrica „Tu Dai Moda”, cu Gabi Ghizel: Top 3 trenduri în 2024... cu modele vechi

Pantalonii evazați sunt iarăși o variantă bună pentru femeile scunde, mai ales dacă au și talia înaltă. Alungesc și subțiază piciorul în același timp.
Nu puteam să nu întrebăm și de talia joasă, foarte în vogă în sezonul acesta. Dana ne-a explicat că poate fi purtată doar de persoanele înalte, cu picioarele lungi, cum sunt modelele Kendall Jenner și Hailey Bieber.


Sunt însă și persoane care nu suportă talia înaltă, mai ales la blugi. Alegeți în cazul ăsta pantaloni din material moale sau din elastic care nu strânge. Noi ne revedem săptămâna viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si