Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ruby a făcut furori când a publicat pe contul sau de Instagram imagini î n care apărea îmbrăcată în rochie de mireasă, iar acela a fost momentul în care toată lumea a crezut că artista a spus DA și s-a căsătorit în secret.
„Eu l-am cerut pe Emilian. Emilian nu vrei sa fii soțul meu? Si e ți-am dat în loc de inel, ți-am dat piesa!”, povestește Ruby.

Ruby s-a îmbrăcat în mireasă, iar fanii n-au mai știut ce să creadă

Fanii au ramas uimiti mai ales că presupusul mire nici nu se vedea în cadru.
De fapt cantareata a filmat videoclipul pentru cea mai recentă piesă a ei, „Unde”, o colaborare cu artistul Emilian, iar cei doi joacă rolurile principale: de mire și mireasa.
„Vezi, uite, mă bucur că sunt eu alesul.

Și în piesă, si în videoclip ca mirele care a stricat toata nunta adevarata”, spune Emilian.

Ruby și Emilian, mireasă și mire în fața camerelor. Fanii, în delir

Ruby a aparut intr-o superba rochie de mireasa in timp ce paseste spre altar, in lumina stralucitoare a soarelui. Colaborarea cu Emilian a fost o premiera pentru cei doi.
„Eu trecusem printr-o perioada mai tumultoasa a vietii mele, o despartire si m-am lasat inspirat de toata treaba asta si mi-am lasat sa curga toate sentimentele pe chitara si pe foaie”, spune Emilian.


“Unde” este un single sensibil, despre acea dragoste care apare doar o singură dată în viață dar care are o poveste cu un final neasteptat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si