Despăgubiri de trei milioane de euro cer rudele dentistei din Brăila, ucisă în cabinetul ei acum două luni. Doar că palatul cu două etaje al suspectului de crimă valorează doar o sută de mii de euro. Astăzi i s-a pus sechestru pe locuință, iar individul a fost adus cu o armată de mascați la semnarea actelor, a

transmis Cristian Sabbagh.

Rudele doctoriței cer 3 milioane de euro daune

Sunt nevinovat, a declarat presupusul criminal.

Flancat de mascați, bărbatul de patruzeci de ani care ar fi omorât- o pe dentistă a ajuns azi dimineață la palatul său cu două etaje. A fost scos din arest ca să participe, așa cum spune legea, la punerea sub sechestru a bunurilor pe care le are în ușă. I-a întâmpinat pe procurori mama suspectului care a aflat că ar putea rămâne pe drumuri. Palatul valorează puțin peste o sută de mii de euro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

O sumă mult prea mică față de despăgubirile cerute de familia doctoriței ucise. Trei milioane de euro vor cere rudele femeii în instanță.

Intenționează ca o parte din aceste despăgubiri să fie dată spuneau dumnealui nepoților doamnei doctor și altă parte să fie dată, unei a spus dumnealui, case de copii arondate unei mănăstiri, a spus un avoat.

Procurorii au adus la cunoștință bărbatului suspectat de crimă și alte acuzații, de tâlhărie.

Individul recidivist care a fost condamnat în trecut în străinătate pentru fapte de violență, ar fi plănuit în detaliu atacul doctoriței din Brăila.

Ar fi fost surprins pe mai multe camere de supraveghere și după ce ar fi furat telefonul și cardul bancar, ar fi încercat de zece ori să scoată bani de pe el. A reușit de numai două ori.

E o mână pusă aici, a spus mama suspectului.

Surse din anchetă susțin că atacul asupra medicului stomatolog a avut loc în doar treizeci și trei de secunde și că scopul principal a fost jaful. În ciuda probelor de la dosar, încă nu a fost găsit telefonul victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si