În fotografii Denisa zâmbea mereu și părea plină de viață. Dar în sufletul ei se ascundea cu totul altceva. O lume de lacrimi și zbucium din care a evadat noaptea trecută.

„Știm că a vorbit cu cineva de aici din sat, dar după ce a plecat la muncă, la Iași, ca bonă, n-a mai vorbit cu băiatul ăla.

Știam că nu mai vorbesc”, spune mama fetei.

Mama fetei nu crede într-o dezamăgire în dragoste dar nici nu știe ce a putut să o împingă pe fiica ei în cumplita prăpastie. De fapt- soarta a fost nedreaptă cu ea... De când i-a murit tatăl- copila a văzut cum mama își reface viața cu un alt bărbat, într-un sat vecin. Frații ei și-au urmat mama, dar Denisa nu s-a putut rupe de casa în care a crescut.

„Nu mi-a reproșat... M-am recăsătorit, dar... Ea nu a vrut, nu era de acord să vină să stea cu mine, acolo.
A spus că aici are verișorii, mătușile. N-a fost de acord să meargă, să se mute”, spune mama fetei.

Rudele nu-și imaginează de ce o adolescentă și-ar fi pus capăt zilelor

Unchiul fetei e ultimul care a văzut-o în viață.

Copila urma să împlinească luna aceasta 17 ani dar lucra deja în Iași, ca bonă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Ea, ieri a venit de la Iași cu trenul de 13. A venit pe le mine cu fata mea. Am întrebat-o, că îngrijea un copil mititel, de 4 ani, nu știu, cum o duce acolo. A spus că bine. Mi-a spus ce salariu are pe lună”, spune unchiul fetei.

Denisa nu s-ar fi plâns nicio clipă de vreo problemă. E drept, rudele nici nu-și amintesc să o fi descusut în legătură cu viața ei. Prea devreme, adolescenta se transformase în adult. De la școală a fost examtriculată în urmă cu 2 ani după ce și-a atacat o colegă. Nu pentru că era agresivă- ci pentru că fata respectivă îi amintea obsesiv în batjocură de tatăl decedat.

Cei care o cunosc din vedere spun că mereu au observat-o pe Denisa într-o singură ipostază. Tristă, supărată, total diferită față de adolescenta zâmbitoare din pozele de pe rețelele de socializare.

„Ea a fost mai închisă! Nu a spus la nimeni, nu... Avea verișoare, mergea cu ele. ieri era cu verișoara ei când a venit la mine la magazin.
O fată mereu supărată, mereu necăjită...Da. Numai ea și Dumnezeu știu ce o fi fost”, spun oamenii.

O adolescentă și-a pus capăt zilelor. Nu a lăsat niciun bilet de adio

Psihologii atrag atenția că adolescenții au sufletul delicat și se găsesc într-o perioadă vitală a dezvoltării.

Lăsați de izbeliște pot comite acte impulsive.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Ce putem spune despre adolescenti este ca au o perioada in care gandirea este foarte mult ghidata de emotii, foarte multe decizii le iau ghidati de emotii!
Astfel multe dintre actele de sinucidere din adolescenta sunt niste acte impulsive care vin doar sa gaseasca niste solutii de moment pe care le traiesc in acel interval de timp”, explică psihologul criminalist Gabriela Groza.

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal pentru a elucida misterul acesti morți fulgerătoare... Ipoteza certă e sinuciderea- dar nu există un bilet de adio care să explice motivele acestui gest teribil.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si