„Nu știu.. cei de la spital, cine a greșit, vreau să mi-l dea!
Eu nu mai am putere să alerg. Să alerge și să ne dea cadavrul înapoi!
Îmi vreau cadavrul, imi vreau tatal, sa il duc pe ultimul drum, ca a fost de covid, ca nu, nu mai conteaza!”, strigă rudele mortului, disperate.

Răvășite de durere- dar și stupefiate deopotrivă- soția și fiica răposatului- dispărut din morga spitalului Floreasca- povestesc că bărbatul a fost răpus de covid pe 29 decembrie.

Pe data de 30, s-au dus la spital și i-au rugat pe medici să țină cadavrul încă patru zile- pentru că toți erau în izolare și nu avea cine să se ocupe de înmormânare.

Cadavrul bărbatului a fost dat altei familii, care l-a și îngropat

Doar că între timp- în ultima zi din an- o altă familie care a venit să ridice un alt mort și atunci s-ar fi produs bulversanta încurcătură- iar astăzi când cele două femei au venit să ia trupul fără viață... au trăit episodul de stupoare!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Ne-am prezentat cu totii astazi, a venit masina funerară, s a imbracat mama sa il recunoasca, ne-au dat afara ca ce e aici ca pentru un mort... si ne au zis ca nu il mai gasesc, ca a aparut o incurcatura, ca poate la IML”, spune fiica celui decedat.

„M-au chemat, m-au bagat la frigidere, am vazut toti mortii de covid, chiar si ceilalti, s-a banuit ca e o greseala, ceva, nu l-am recunoscut”, spune soția bărbatului mort.

Soția și fiica spun că de la spital li s-a recomandat să vină mâine. Însă nu au vrut nici în ruptul capului să stea în zbucium încă o noapte. Astfel că au sunat la 112- iar polițiștii s-au dus în spital să vadă ce s-a întâmplat și unde a dispărut cadavrul. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a confirmat apoi încurcătura.

Spitalul Floreasca recunoaște încurcătura. Este anchetă

„Ei au venit să-l ridice şi s-a constatat că acest cadavru nu mai exista. Cu foarte mare probabilitate el a fost dat în data de 31 unei altei familii, pentru că în aceeaşi zi decedaseră 2 persoane.
Fie a fost identificat greşit cadavrul, fie a fost dat în mod greşit de personalul care l-a preluat”, spun reprezentanții Spitalului Floreasca.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1- care au deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu.

Mai grav e că trupul bărbatului a fost deja îngropat de cealaltă familie- așa că cel mai probabil va fi deshumat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si