Rudy Farias, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Texas, care a fost găsit săptămâna trecută după 8 ani de căutări, a vorbit de pe patul de spital despre momentele cumplite prin care a trecut în toți acești ani.

Propria sa mamă l-ar fi ținut captiv în tot acest timp, l-ar fi drogat cu substanțe halucinogene puternice, l-ar fi abuzat fizic și sexual și i-ar fi oferit chiar și o nouă identitate.

Băiatul s-ar fi întors acasă după două zile de la data dispariției din 2015.

Băiatul a fost găsit într-o stare de inconștiență în fața unei biserici din Houston, Texas, în urmă cu o săptămână. Janie, mama lui, a declarat că a fost un pur miracol faptul că fiul ei a fost găsit după atâția ani.

Citește și: Doi soți din București, arestați după ce și-au torturat și violat nepoatele de 12 și 13 ani

Mama sa l-ar fi ținut captiv, drogându-l și abuzându-l sexual

Povestea lui Rudy s-a adâncit după ce băiatul și-a acuzat recent mama că l-ar fi ținut în captiv și că îl abuza sexual și fizic, oferindu-i droguri halucinogene adesea.

Mama s-a i-a declarat dispariția în 2015, când avea 17 ani, însă vecinii au spus că niciodată nu a fost dispărut și că îl vedeau des, scrie  Daily Mail. La momentul dispariției lui Farias, mama lui a spus poliţiei că suferea de depresie și PTSD de când fratele său a murit într-un accident

de motocicletă în 2011. Tatăl lui Rudy, ofițer de poliție, s-a sinucis în 2014.

Mama i-ar fi cerut băiatului să se prefacă că este soțul ei

Consilierul Quanell, într-o conferință de presă, a spus că tânărul a început să vorbească despre trecutul său greu abia după ce a fost separat de mama lui. După ce a fost separat de mama sa, băiatul a spus că nu a dispărut niciodată, iar în ultimii ani mama lui l-a făcut să doarmă în pat cu ea și „să se prefacă că este soţul ei”

. Când i s-au cerut detalii despre acuzațiile de agresiune sexuală, Quanell a spus că nu vrea să intre în detalii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Călugărița de 43 de ani care a trimis mesaje cu conținut obscen unui preot, alungată din mănăstire

Rudy a declarat că Poliția a reușit să îl depisteze pentru că a furat mașina mamei lui pentru a scăpa de ea pentru că era „sătul să nu îi respecte limitele”. Încă nu este clar când a fugit înainte de a apărea în fața bisericii unde a fost găsit, dar asupra lui avea un card de credit, al mamei sale, care a fost emis în urmă cu doi ani.

„Deci, dacă a fost dispărut de opt ani, cum naiba avea cardul acela de credit în buzunar?”, potrivit consilierului.

„M-am săturat să trăiesc ca un sclav”

În 2015, la două zile după ce băiatul a fost dat dispărut, s-ar fi întors nevătămat acasă. Consilierul a adăugat că mama lui și-a ținut ascuns fiul și l-a convins că trebuie să se ascundă pentru că Poliția vrea să îl bage în închisoare, din cauză ca el s-a prefăcut că a dispărut. L-ar fi luat cu ea la locul ei de muncă, la o companie de pază, și îl punea să aștepte până termină treaba.

„M-am săturat să trăiesc ca un sclav”, a spus Farias când a fost întrebat de ce a fugit, potrivit consilierului.

„Pe baza a ceea ce mi-a spus acel băiat, nu văd de ce nu este încătușată mama lui în acest moment. A fost împietrit, dar în momentul în care a rămas singur, s-a calmat. Cred că a drogat la maxim pe acest copil. El a spus că nu-i plăcea să intre în pat cu ea, că a încercat să se strecoare afară din pat, dar ea i-a spus că trebuie să fie soțul ei”, a susținut activistul Quanell.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Trei tineri din Dâmbovița au întreținut relații intime cu o minoră în vârstă de 12 ani. Aceștia i-au oferit adăpost după ce plecase de acasă

Băiatul a fost găsit pe 29 iunie, după ce o persoană a alertat autoritățile pentru a raporta că un bărbat care nu răspundea s-a prăbușit în fața unei biserici.

Ofițerii au spus că au reușit să-l identifice pe Rudy după colierul pe care îl purta, care aparținea răposatului său frate, și au sunat-o pe mama lui pentru a-i spune că și-au găsit fiul după opt ani lungi. Mama lui a susținut că avea sânge în păr și că a fost în mod clar abuzat și bătut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si