Rusalii 2020. Odată cu minivacanta de Rusalii se deschide cu adevărat sezonul estival. Haideți sa vedem cum arată Vama, în primul weekend de vară.

Peste 10 000 de turiști sunt așteptați la mare și chiar dacă la orizont nu li se-arată, ca-n alți ani, petreceri dezlănțuite în cluburi, cei care au vrut să simtă nisipul sub tălpi nu par deranjați.

Soarele i-a primit cu brațele deschise în Vama Veche după câteva zile în care a stat bine ascuns printre nori. Deși rece pentru luna iunie, apa le-a părut mai caldă ca niciodată celor care și-au stins dorul în valuri. 

Pentru turiștii care au ales marea în minivacanța de Rusalii, vestea că vor avea voie să-și pună prosopul pe plajă a venit la țanc. Nu au voie, totuși, să stea aproape unii de alții și- la fel ca-n cazul șezlongurilor- sunt obligați să respecte distanța. Din fericire, toți cei care au vrut să prindă un bronz frumos au încăput, astăzi, pe nisip.

Rusalii 2020. Preţuri pe litoral

Prețurile sunt de început de sezon: pentru o bere, turiștii scot din buzunar între 8 și 12 lei, cel mai ieftin cocktail îi costă 25 de lei și între 20 și 45 de lei trebuie să plătească pentru o masă la care servesc pește sau scoici.

În cele 3 zile de relaxare, pe cazarea se vor duce alte sute de lei. Cel mai bine când vine vorba de socoteala din portofel ies turiștii care si-au adus cortul. Radu a venit la mare tocmai de la Cluj.

Citeste si: VIDEO| S-au întors în ţară, dar nu rămân

Rusalii 2020. Tot sub centrul liber, vor dormi și rulotiștii.

Priveliștea de care se vor bucura depășește în frumusețe orice carte poștală.

Cei care au ales să vină la malul mării se vor bucura de vreme bună. Șansele de ploaie pe litoral sunt zero.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rusalii 2020: România ia vacanţă
Rusalii 2020: România ia vacanţă

Rusalii 2020. Vacanţă altfel la munte, de Rusalii

Pandemia de coronavirus a schimbat felul în care ne vom petrece vacanțele. Atât turiștii, cât și proprietarii de pensiuni și hoteluri trebuie să se adapteze la noua realitate. La munte, administratorii unităților de cazare au investit zeci de mii de euro în tehnologie de ultimă generație. Toate noutățile vor fi testate de oaspeți în minivacanța de Rusalii.

La scurt timp după instaurarea stării de urgență, acest hotel de patru stele din Poiana Brașov a intrat în renovare. Recepția, terasele și restaurantele au acum o față nouă, iar schimbările respectă și noile reglementări în vigoare. Accent s-a pus pe tehnologia de ultimă generație.

Citeste si: VIDEO| Invazie de urși în stațiunile montane

Rusalii 2020. Meniurile tipărite au fost scoase din uz, dar oaspeții pot să comande tot ce poftesc cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone.

Și cum minivacanța de Rusalii a început, momentul este perfect pentru ca turiștii să testeze noile tehnologii. 99 de euro de persoană costă pachetul pentru trei nopți de cazare, cu mic dejun inclus.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Investiții majore s-au făcut și în acest hotel de trei stele din Predeal. Aici, turiștii nu vor mai fi nevoiți să ia contact cu recepționerii. Asta pentru că accesul în camere se va face cu ajutorul telefonului mobil.

Dar cu toată tehnologia din hoteluri, turiștii vor dori să petreacă mult timp în aer liber.

Citeste si: Calendar ortodox iunie 2020. Lucruri interzise in prima luna de vara

Rusalii 2020. Pentru o oră de distracție în parc, turiștii trebuie să scoată din buzunar 50 de lei. Cei care vor să testeze schiul pe iarbă trebuie să plătească 60 de lei pe oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si