Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rusia, măturată de una dintre cele mai puternice furtuni din ultimii 60 de ani

Este haos în Rusia, după ce un strat generos de zăpadă s-a depus peste regiuni. În Moscova, una dintre cele mai puternice furtuni din ultimii 60 de ani provoacă aglomerație pe șosele, une cozile se întind și pe 10 kilometri.

Maria Stiuca,

Cotropiți de viscol [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un strat neobișnuit de gros de zăpadă s-a depus în Moscova. Capitala Rusiei este măturată de una dintre cele mai puternice furtuni din ultimii 60 de ani. Haosul s-a instalat pe șosele, acolo unde cozile cu mașinile și TIR-urile înzăpezite se întind pe 10 kilometri”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Rusia, îngropată în zăpadă

Ninge aproape încontinuu de o săptămână în Rusia. Sunt regiuni unde trenurile înfruntă nămeții pentru a intra în țară.
O rară furtună de zăpadă a lovit inclusiv Moscova pe care a îngropat-o practic în troiene.
Asemenea zăpezi și viscole anormale pentru aceste locuri în decembrie sunt probabil cele mai puternice din ultimii 60 de ani.

Sunt zile de când oamenii înfruntă zăpezile și problemele care vin odată cu ele.
Ciclonul care a adus fenomenele meteo extreme este responsabil pentru depunerea unui strat de zăpadă ce va ajunge, conform estimărilor meteorologilor, la jumătate de metru. În capitala rusă au căzut, în 24 de ore, cantități record de ninsoare în această perioadă.

Citește și: VIDEO- Iarnă neobișnuită în România: de la coduri roșii de inundații, la temperaturi de primăvară

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru șoferi iarna aduce și chinul de a-și scoate dimineața mașinile din parcare.
Pe paginile de socializare s-a viralizat și un clip în care mai mulți copii deszăpezesc un robot care livrează alimente la domiciliu.
În partea europeană a Rusiei școlile au fost închise. Iar pe autostrada M4, una dintre cele mai circulate, cozile cu mașinile blocate s-au întins pe 10 kilometri. Potrivit presei locale, costul pentru deszăpezirea unui vehicul a crescut vertiginos, ajungând la 5.000

de ruble, echivalentul a 55 de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI