Invitati de seama, plicuri pe masura. Dupa nunta organizata in postul Pastelui, Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au avut ce trece in declaratiile de avere.Nuntasii i-au cadorisit cu peste 300.000 de euro. 

MIHAIL GENOIU, PRIMARUL CRAIOVEI: Un cadou mai special, cred ca este frumusetea orasului Craiova, care este cadoul pe care i l-am promis doamnei cand a plecat la Bucuresti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pe langa frumusetea Craiovei, primarul Craiovei a pus si ceva in plic. La un calcul simplu fiecare mesean a lasat la nunta de partid cel putin 600 de euro.

OVIDIU FLORI, nasul mirilor: Se spune ca nasul o sa-i ajute toata viata si substantial in ziua evenimentului. Pai, cred ca am facut-o deja pentru ziua evenimentului.

Dar si cuplul social democrat a avut grija de nuntasi. Mai ales ca printre invitati s-au aflat fostul lider social democrat, Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila.

Cei doi insuratei si-au facut un cadou de lux inainte de nunta. Claudiu Manda a cumparat o vila de peste 200 de mii de euro in centrul Craiovei. Imobilul este unul de lux.

Are 7 camere, piscina, usi batute in cristale si bai cu robinete suflate cu aur de 24 de karate.

Europarlamentarul PSD a sustinut ca vila a fost cumparata cu bani imprumutati de la cunoscuti si ca ii va inapoia dupa nunta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si