Cu mari emoții, fericitul cuplu, originar din Constanța, a intrat în posesia mult râvnitului premiu: o mașină la care cei doi soți nici nu au visat. Emoționați au fost și cei doi prezentatori ai matinalului de la Radio Impuls și Kanal D2, Greeg și Cosmin Cernat.

Marian Ciobanu, câștigătorul marelui premiu de la Radio Impuls

Marian Ciobanu, în vârstă de 30 de ani, este un fan al emisiunii „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat".

De profesie cadru militar, constănțeanul n-a ratat nicio ediție a matinalului difuzat simultan la Kanal D2 și Radio Impuls. El nu a pierdut niciun cuvânt cheie din cadrul concursului „Incubatorul de cadouri” și a răspuns prompt, în ziua marii extrageri, cu mesajul „Ascult Radio Impuls”, în momentul în care a fost sunat de gazdele emisiunii.

„- Încă nu ne vine să credem că am fost norocoșii câștigători.

- Cum vi se pare mașina?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Foarte frumoasă, nici acum nu ne vine să credem, de aceea suntem emoționați”, a spus fericitul câștigător.

Citește și: VIDEO- CEO-ul Dogan Media, Ugur Yesil, premiat pentru Inovație și dezvoltare sustenabilă în media

Timp de o lună, ascultătorii Radio Impuls, telespectatorii Kanal D2 și utilizatorii aplicației Radio Impuls Mobile s-au înscris în concursul „Incubatorul de cadouri”, organizat de Radio Impuls.

În fiecare zi, de luni până vineri, în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, gazdele emisiunii au extras un fan înscris în concurs și l-au sunat în direct. Cei care au răspuns corect provocărilor matinale au câștigat premiul pus zilnic la bătaie, iar, la final, toți cei înscriși în competiție au participat la extragerea marelui premiu: o mașină.
Așadar, nu ratați, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 07.00, emisiunea „Dimineața pe doi cu Greegșsi Cernat", matinalul difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, pentru muzică bună, invitați surpriză și premii spectaculoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: