„Un tânăr de 29 de ani este acuzat că s-a dat drept femeie și a înșelat mai mulți bărbați, pe care i-a amăgit cu iluzia unei vieți amoroase ca în filme. Peste 40 de mii de euro i-ar fi intrat în conturi de la cei cărora le-a câștigat încrederea doar cu niște poze și cu vorbe miroase. Polițiștii l-au găsit acasă, în Constanța, și l-au reținut”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Primele declarații după ce Florin Salam a fost reținut pentru înșelăciune: "Lucrurile nu stau chiar așa". Ce spune avocata manelistului?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Individul de 29 de ani și-a făcut un cont de socializare cu pozele unei tinere decupată parcă din reviste, care ar fi din Sofia dar ar locui, chipurile, în Militari, București. Astfel, racola victime din rândul bărbaților singuri și dornici de aventuri. Unul dintre ei are 48 de ani și vreme de patru ani a fost dus de nas, dar mai ales sărăcit. Fără să știe cu cine stă de vorbă, i-a trimis presupusei femeii circa o sută de mii de lei.

Într-un târziu și a dat seama că fusese înșelat și a făcut plângere.

Citește și: Noua escrocherie prin telefon care face ravagii. ,,Mă auziți?'', este noua metodă de a păcăli oamenii. Care sunt sfaturile specialiștilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si