„Este forfotă în piețe. Se fac ultimele cumpărături pentru masa de Revelion. Care sunt fructele și legumele cele mai căutate ne spune colega mea, Dana Luțu, direct din în piața Obor. Bună dimineața, Dana. Te ascultăm”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ultimele cumpărături înainte de Revelion 

„Bun găsit tuturor! Bucureștenii au căutat minute bune cele mai frumoase și mai gustoase legume și fructe aici, în piața Obor.

Să știți că prima oprire a fost la legume și verdețuri proaspete, de unde au cumpărat roșii, castraveți, de ce nu, ardei roșu, salată verde, ceapă, toate regăsindu-se pe masa de sărbători. Vestea bună este că prețurile nu s-au majorat. Sunt aceleași prețuri de acum două-trei săptămâni dinaintea sărbătorilor, ceea ce înseamnă că bugetul dumneavoastră nu se va majora cu nimic. Mai am o veste bună pentru cei care își fac cumpărăturile pe ultima sută de metri. Comercianții mi-au spus că vor negocia atât prețurile, cât și cantitățile produselor, astfel încât să aveți parte de sărbători minunate cu mese îmbelșugate. După ce au căutat și au cumpărat tot felul de verdețuri, s-au oprit și la tarabele cu fructe, de unde au cumpărat ananas, portocale și struguri pentru masa și petrecerea dintre ani”, a transmis Dana Luțu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Crăciun cu pește și fructe de mare. Turiștii vor să petreacă sărbătorile pe litoral

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si