Oficial s-a dat startul ofertelor de Black Friday! De la reduceri la electrocasnice, telefoane sau chiar mobilă, comercianții vor să își atragă clienții cu prețuri record. Cei care au așteptat tot anul startul evenimentului spun că au deja listele pregătite, a transmis Cristian Sabbagh.

Black Friday, mult așteptatul moment al anului

Anca se numără printre persoanele care se organizează foarte bine când vine vorba de ofertele de Black Friday.

De jumătate de an, ea a început să țină o evidență a prețurilor pentru produsele preferate.

Urmăresc niște produse de ceva timp și profit de ocazie, pentru niște produse electrocasnice de exemplu. Sunt curioasă și de asta am trecut și într-un tabel că sa știu, a spus Anca Berzescu.

În ultimii ani, oamenii învață să cumpere mai organizat produse scoase la ofertă și urmăresc din timp site urile de profil. Este și cazul lui Lucian. Cât privește bugetul...

Cu siguranță bugetul va fi alocat în funcție de prețuri pentru ca prețurile de anul trecut nu sunt că acum, cele de acum sunt mai mari. Bugetul va fi mai mare. Undeva în jur de 4000 de lei și tu speri la reducere să îl iei la un 2000, a spus Lucian Toma.

Comercianții au început aranjarea magazinelor încă de acum o săptămână, pentru a se asigura că totul va fi pregătit de Black Friday.

Suntem în zona electrocasnicelor mici și din experiența anilor trecuți aceasta e zona în care clienții în perioada de promoții o vizitează cel mai mult. Toate produsele ce le vom avea la reduceri vor fi marcate la raft cu flyere și afișe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Haine de vară în magazine. În luna noiembrie, magazinele sunt pline de articole vestimentare pentru sezonul cald

Pe lângă laptopuri, televizoare sau gadgeturi, clienții își îndreaptă atenția în ultimii ani și spre alte zone.

Cei care vor să evite aglomerația, pot face cumpărăturile online.

Clienții vor avea posibilitatea să găsească același produse la aceleași prețuri, astfel să fie comod pentru ei, cei care nu vor să vină în magazinele fizice, să facă achiziții, a spus Mădălin Ilinca, director magazin.

Începem cu 2 noiembrie. Ține 3 săptămâni. Invităm clienții să fie atenți chiar dacă și-au cumpărat ceva. Să urmărească toate cele 3 săptămâni de ofertă pentru că vor fi surprinși plăcut, a spus Raul Filip ,directorul de achiziții al unui magazin de electrocasnice.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Potrivit statisticilor, anul trecut de Black Friday, românii au făcut cumpărături de aproape 20 de milioane de euro. Printre produsele preferate s-au numărat cele de IT, electrocasnice, laptopuri, televizoare, dar şi telefoane. Anul acesta, Black Friday va avea loc începând cu 10 noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si