Mămica de 34 de ani Munmun Majhi s-a baricadat în locuința sa cu doar două paturi când a fost declarat primul lockdown în India, iar soțului nu i-a mai dat voie să intre în casă.

Soțul nu a mai avut voie să intre în casă

Soțul, Sujan Majhi, care lucra ca inginer și avea propria sa companie, a stat inițial la prieteni și rude, apoi a fost nevoit să-și închirieze un alt apartament, potrivit Daily Mail.

El cumpăra alimente pentru soție și copil și le lăsa în fața ușii. Deși a încercat de mai multe ori s-o convingă pe femeie să renunțe la gestul nebunesc, n-a reușit.

Citește și: VIDEO. Două surori gemene de 12 ani s-au sinucis împreună. Biletul lor de adio este cutremurător

După ce a cerut ajutorul poliției, un ofițer a sunat-o pe doamna Majhi pentru a verifica starea ei de sănătate, dar femeia a susținut că ea și fiul ei sunt „absolut în formă”.

Ofițerul a realizat un apel video, iar când și-a văzut copilul cu părul crescut până la umeri, șoțul a devenit emoționat și a intrat în panică.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mămica se temea că fiul ei va muri imediat ce iese din apartament

Femeia a mai declarat polițistului că nu-și poate lăsa copilul să iasă din apartament pentru că va muri imediat.

Citește și: Un cutremur de 6.1 a avut loc pe insula japoneză Hokkaido

La insistențele ofițerului de poliție, Munmun s-a prezentat la secție, însă fără copil și a fost convinsă să meargă la spital.

Apoi, polițiștii au descins în apartament pentru a lua și băiatul.

Când au intrat în casă, oamenii legii au fost șocați de ce au găsit: mormane de gunoaie 

Ce au descoperit ofițerii de poliție în casa femeii

Când au intrat în casă, oamenii legii au fost șocați de ce au găsit: mormane de gunoaie, grămezi de haine, păr, pachete de alimente goale și împrăștiate pe podea, și un strat gros de mizerie peste tot.

Pe pereți erau desene realizate de copil. Se pare că băiatul nu a intrat în contact personal cu nimeni altcineva în afară de mama lui în perioada cât au stat închiși în casă și și-a petrecut timpul desenând și scriind pe pereți pentru a nu se plictisi.

Copilul a fost dus și el la spital și ambii au fost internați în secția de psihiatrie pentru tratament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si