Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. O mămică s-a închis în casă timp de 3 ani cu fiul ei, de frica COVID. Poliția a scos-o acum cu forța

Speriată de virusul COVID-19, o femeie de 34 ani din India s-a închis în casă împreună cu copilul ei de 10 ani și a refuzat să mai iasă timp de trei ani. Era atât de îngrozită că va contracta virusul, încât i-a interzis propriului soț să mai intre în apartament.

Razvan Ilie,

Când au intrat în casă, oamenii legii au fost șocați de ce au găsit: mormane de gunoaie..

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mămica de 34 de ani Munmun Majhi s-a baricadat în locuința sa cu doar două paturi când a fost declarat primul lockdown în India, iar soțului nu i-a mai dat voie să intre în casă.

Soțul nu a mai avut voie să intre în casă

Soțul, Sujan Majhi, care lucra ca inginer și avea propria sa companie, a stat inițial la prieteni și rude, apoi a fost nevoit să-și închirieze un alt apartament, potrivit Daily Mail.

El cumpăra alimente pentru soție și copil și le lăsa în fața ușii. Deși a încercat de mai multe ori s-o convingă pe femeie să renunțe la gestul nebunesc, n-a reușit.

Citește și: VIDEO. Două surori gemene de 12 ani s-au sinucis împreună. Biletul lor de adio este cutremurător

După ce a cerut ajutorul poliției, un ofițer a sunat-o pe doamna Majhi pentru a verifica starea ei de sănătate, dar femeia a susținut că ea și fiul ei sunt „absolut în formă”.

Ofițerul a realizat un apel video, iar când și-a văzut copilul cu părul crescut până la umeri, șoțul a devenit emoționat și a intrat în panică.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mămica se temea că fiul ei va muri imediat ce iese din apartament

Femeia a mai declarat polițistului că nu-și poate lăsa copilul să iasă din apartament pentru că va muri imediat.

Citește și: Un cutremur de 6.1 a avut loc pe insula japoneză Hokkaido

La insistențele ofițerului de poliție, Munmun s-a prezentat la secție, însă fără copil și a fost convinsă să meargă la spital.

Apoi, polițiștii au descins în apartament pentru a lua și băiatul.

Când au intrat în casă, oamenii legii au fost șocați de ce au găsit: mormane de gunoaie 

Ce au descoperit ofițerii de poliție în casa femeii

Când au intrat în casă, oamenii legii au fost șocați de ce au găsit: mormane de gunoaie, grămezi de haine, păr, pachete de alimente goale și împrăștiate pe podea, și un strat gros de mizerie peste tot.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe pereți erau desene realizate de copil. Se pare că băiatul nu a intrat în contact personal cu nimeni altcineva în afară de mama lui în perioada cât au stat închiși în casă și și-a petrecut timpul desenând și scriind pe pereți pentru a nu se plictisi.

Copilul a fost dus și el la spital și ambii au fost internați în secția de psihiatrie pentru tratament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI