Teodora a întors toate privirile încă de când a intrat în ”Casa iubirii”, mulți fiind băieții care au tot spus că este o femeie foarte frumoasă.

Dar, până acum, doar Moldo părea că i-a intrat în grații. Au avut o mică tentativă de a se cunoaște și de a forma un cuplu, dar imediat flacăra dintre ei s-a stins la fel de repede precum s-a aprins, constatând că nu sunt compatibili. 

Citește și: VIDEO Roberta a pus punct relației cu Sebastian. Ea a izbucnit în plâns, el a răbufnit: "Nu mai pot, nu mai suport, jur!"

Teodora și Robi, din ce în ce mai apropiați 

Însă, bruneta nu a bătut pasul pe loc și a mai făcut deja o victimă în rândul băieților. Cel care se ține acum după ea fiind Robi. El spunându-i încă de la început că este o femeie pe placul lui și că o urmărește în mediul online încă de când nu erau parte din competiția iubirii. 

Și iată că acum par la un pas distanță de a porni pe un drum al cunoașterii, al interacțiunii și, de ce nu, al unei relații.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Teodora: N-am o părere așa rea despre tine sau rea.

Robi: Știm cu toții, Teodora, că ai o părere rea despre mine.

Teodora: Nu, n-am o părerea rea. Dacă aveam o părerea rea, nu stăteam de vorbă cu tine.

Robi: Ba stăteai!

Citește și: VIDEO Roberta a pus punct relației cu Sebastian. Ea a izbucnit în plâns, el a răbufnit: "Nu mai pot, nu mai suport, jur!"

Iar după această scurtă discuție cu iz de tachinare, Teodora a mers în camera roșie unde, surpriză, și-a chemat ”prietenul”. Despre cine să fie vorba oare?!

Teodora: Bună, cameră! Aș vrea să vină dragul meu prieten, să mă vadă drăguță așa.

Dar nu înainte de a mărturisi în fața camerei că își dorește să se îndrăgostească.

Teodora: Ar fi ceva foarte drăguț (nr. să se îndrăgostească).

Cu cine și-a petrecut cele cinci minute în camera roșie, ei bine, rămâne de văzut dacă este vorba de Robi, de Moldo sau de un alt băiat din ”Casa iubirii”. Pentru a afla toată povestea urmăriți emisiunea prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D, de la 10:00 și apoi de la 16:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si