Mergem acum la Sinaia, mai exact la cota 2000, acolo ninge iar stratul de zăpada a îmbrăcat peisajul într-o mantie albă. Colegul Adrian Jătăreanu ni se alătură cu detalii, a transmis Cristina Dorobanțu.

S-a întors iarna la munte

Ce vedeți acum nu sunt imagini de arhivă, este 22 aprilie 2024, suntem la cota 2000 în Sinaia și după cum vedeți este iarnă în toată regula.

Ninge  abundent de câteva ore, aici în vârf de munte pe pământ s-a depus deja un strat consistent de zăpadă măsoară între 10-15 centimetri poate în unele zone zăpadă este chiar mai consistentă de atât.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Să știți că este și destul de frig pe munte la această oră se înregistrează minus un grad celsius, deci practic este vremea autentică de iarnă. Aici pe platoul Bucegi la cota 2000 ninge.

Citește și: VIDEO-Vreme rece și mohorâtă la început de săptămână. Un cod galben de vreme rea este în vigoare în 14 județe

Vedeți și la această oră însă trebuie să vă spun că și în alte zone din țară a nins în ultimele ore, de exemplu drumarii au și intervenit cu utilajele de deszăpezire pentru că și

acolo pe șosea s-au depus în jur de 15 centimetri de zăpadă și au fost nevoie ca șoselele să fie curățate, dar și în județul Cluj a nins iar acolo de dimineață localnicii și-au luat lopețile și măturile și au început să dezăpezească.

Aici la cota 2000, deși este zăpadă din belșug, trebuie să știți că nu se poate schia domeniul schiabil este

în continuare închis nu este suficientă zăpadă pentru ca turiștii să poată aluneca în siguranță așa că tot ce puteți să faceți dacă veniți aici în vârfde munte este maxim o partidă de bulgăreală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si