”În vreme ce teribilistul de șaptesprezece ani, care a ucis un copil cu mașina și pe surioara lui a lăsat-o invalidă, vrea în libertate, părinții copiilor trec prin iad. Se pregătesc să-l înmormânteze pe băiețelul de nouă ani și, în același timp, o au pe fetiță la terapie intensivă cu un picior amputat. Tragedia a șocat și a revoltat o țară întreagă, oamenii le cer autorităților să se trezească și să ia măsuri concrete”, a spus Christian Sabbagh.

Fetița de șapte ani care a scăpat cu viață după teribilul accident, dar căreia i-a fost amputat piciorul este în continuare la terapie intensivă. S-a trezit și este în stare stabilă, transmit medicii. Urmează, însă, o perioadă extrem de grea pentru biata copilă, în care psihologii se vor chinui să o facă să accepte o realitate cruntă. În tot acest timp părinții se zbat într-un infern, mai ales că pe cel de nouă ani l-au pierdut.

Reporter: Ce spune mama?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Apropiat: N-are cuvinte. Să aibă grijă, să o ferească Dumnezeu să nu facă ceva, îi terminată, tremură toată.

Apropiat: Un șoc pentru toată lumea, un copil de nouă ani să sfârșească într-un asemenea hal, durere cumplită pentru toată lumea.

Oameni simpli au aprins lumânări și s-au rugat la locul accidentului. Revolta e până la cer, mai ales după ce toată țara l-a ascultat cu stupefacție pe tatăl teribilistului de șaptesprezece ani, care i-a spulberat pe cei mici.

Martoră: Să spună că e copil și el… păi cum e copil, la vârsta ta nu știi că n-ai voie să conduci fără carnet și când ai văzut că i-ai lovit de ce nu l-ai luat să-l duci fuga la spital., poate scăpa.

Între timp, individul de șaptesprezece ani încearcă să scape din arestul preventiv și să fie cercetat sub control judiciar sau poate arest la domiciliu.

Apropiat: E mult de spus, e mult de spus dar aș vrea să încep cu sfârșitul. Realitatea este că nu se întâmplă nimic, au fost atâtea cazuri, în fiecare an se întâmplă, mor zeci de copii și nu se întâmplă nimic. Nu știu, ar trebui făcut ceva pentru că până la urmă un copil de șaisprezece ani jumate, aproape șaptesprezece ani, ar fi ar trebui să aibă discernământ, ar trebui tratat exact ca un adult.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si