„Mergem acum la Timișoara, unde circulația vaporașelor pe Bega se reia începând de astăzi. Cât costă o călătorie, dar și care este programul ambarcațiunilor știe colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

S-a reluat circulația vaporașelor pe Bega

„Bine ați venit la bordul ambarcațiunii Huniade, așa cum este numit vaporașul pe care mă aflu eu în acest moment.

Poate cea mai importantă și frumoasă veste a primăverii vine de aici, din inima Banatului, pentru că șase ambarcațiuni au fost puse pe apă. Aceste nave sunt cât se poate de celebre, putem spune asta și nu doar aici, ci în întreaga țară pentru că bănățenii se bucură din plin de plimbările pe Bega, dar și oameni veniți din toate colțurile țării pentru că pozele făcute aici sunt cele mai instagramabile. Programul acestor vaporașe este de luni până duminică. În timpul săptămânii de la șapte dimineața până la nouă seara, iar sâmbăta de la nouă dimineața până la nouă seara. Vă spuneam, sunt cât se poate de îndrăgite plimbările cu aceste ambarcațiuni, șase la număr. O călătorie durează aproximativ cincizeci de minute, asta în funcție și de traseul pe care îl alegeți. Poate cel mai important de menționat este faptul că prețul unei călătorii este de doar 1 leu pentru o persoană.
Peste două sute de mii de oameni s-au plimbat anul trecut cu aceste vaporașe, cu o creștere de peste treizeci la sută față de anul anterior. Sunt îndrăgite și circulă de luni până duminică, așa că nu trebuie să ratați o plimbare, o experiență unică de acest gen. Și pentru că este ziua Mărțișorului, echipajul de la bordul ambarcațiunilor a oferit un simbol al primăverii tuturor doamnelor și domnișoarelor”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Temperaturile ridicate îi bucură pe unii și îi întristează pe alții. Fermierii au previziuni negre pentru recoltele din acest an

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si