Vineri după-amiază, apelul disperat al unei femei care locuieşte într-un bloc dintr-un cartier rezidenţial al sectorului 3 al capitalei anunţa că un vecin i-a spart uşa şi încearcă să intre în casă. Au urmat şi alte apeluri ale unor vecini panicaţi de faptul că un bărbat loveşte cu picioarele în uşile de la apartamente şi face scandal în bloc.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii l-au găsit pe individul în vârstă de 36 de ani, care a început să-i ameninţe cu un cuţit şi cu un extinctor.

Apoi, a fugit în casă. Când mascaţii au intrat peste el, bărbatul s-a dus în balcon, s-a aşezat pe partea exterioară a balustradei, iar, la scurt timp, s-a aruncat de la etajul 6, unde locuia.

Citeste si: VIDEO- Tatăl criminal a amenințat că se aruncă de la geam. Decizia șocantă a medicilor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat după impactul cu solul, când medicii au vrut să intervină, bărbatul a început să devină agresiv.

Imediat, 5 poliţişti din trupele speciale au încercat să îl imobilizeze, lucru ce a stârnit furia martorilor.

Deşi bărbatul era conştient după ce a căzut şi încă mai avea putere să se mişte, câteva ore mai târziu, a murit la spital, din cauza unor leziuni interne. Între timp, poliţiştii au aflat că individul a mai avut probleme cu legea.

Citeste si: Mama copilului ucis de propriul tată este sfâșiată de durere. În lacrimi, femeia face declarații cutremurătoare: „De ce nu m-a omorât pe mine?”

În urmă cu 2 săptămâni, el intrase peste vecinul de la etajul 3.

După acest episod, bărbatul a fost internat la Spitalul Obregia, însă, mama lui l-a externat pe semnătură, declarând pe proprie răspundere că fiul său este sănătos şi că va avea grijă de el. Totuşi, femeia l-a lăsat în continuare să locuiască singur şi să-şi terorizeze vecinii. Acum, ea va da cu subsemnatul în faţa autorităţilor şi va trebui să-i despăgubească pe vecinii fiului ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si