Costumați în diferite personaje de poveste, turiștii aflați în acest resort de la Băile Felix au continuat distracția și în prima zi din 2024. De exemplu, această doamnă s-a deghizat în celebrul personaj de film, Cruella.

Carnaval în prima zi din an la Băile Felix

„Costumul a fost așa, ceva o idee mai specială, că eu sunt mai zăpăcită așa și îmi place să fiu mai deosebită.

Așa că am zis să fiu Cruella, nu am același temperament ca și ea, nu mă compar dar ca și stil, da. Îmi plac blănurile naturale”, a povestit femeia.

Un alt domn s-a inspirat din viața unui prinț.

„M-am gândit să fiu prințul Iordaniei sau Arabiei, un prinț totuși”, a spus bărbatul.

Citește și: VIDEO- Revelionul copiilor la Timișoara! Micuții s-au bucurat de petreceri organizate special pentru ei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Printre petrecăreții de la carnaval l-am găsit și pe un domn îmbrăcat în vânător.

Atmosfera de petrecere a fost întreținută de cunoscutul artist Ghiță Munteanu care i-a încântat pe meseni cu piesele care au devenit adevărate hituri în ultimii ani.

„Un show extraordinar, cred că se și vede că lumea s-a distrat, s-a simțit foarte bine, eu am dansat cu ei, nu doar că am cântat, foarte frumos, de fiecare dată când vin aici la Felix, e ceva extraordinar”, a spus Ghiță Munteanu.

Carnavalul din prima zi a Anului Nou a devenit deja o tradiție în Băile Felix, iar turiștii se bucură de fiecare dată, mai ales că sunt și ajutați să se costumeze.

„Scăpăm de sobrietatea nopții de Revelion, lumea scapă de inhibiții, noi le aducem de la Teatrul de Stat costume și fiecare se poate transpune într-un personaj, totul e axat pe relaxare, pe bună dispoziție, pe amuzament”, a explicat Dumitru Fechete, administratorul complexului.

Zilele acestea gradul de ocupare în acest resort din Băile Felix a fost de 100%. Un sejur de patru nopți care a inclus și noaptea de Revelion a costat 3.300 de lei de persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si