Plin de entuzism și cu un teanc de bani în mână- patronul fast-foodului a străbătut coada uriașă de oameni veniți să primească gratis câte burger. Când au văzut că e și rost de făcut bani s-au năpustit unii peste alții în speranța că vor apuca o bancnotă.

Și uite așa- „tombola” cu bani a umplut de lume trotuarele din jur.

Pofticioșii au stat la o coadă ce s-a întins pe sute de metri- ca la sfintele moaște...

Sute de oameni s-au luptat pentru un burger gratuit și niște bani

Buluceala s-a mutat apoi la ușă.

„Am capturat burgerul”, spune un client fericit.

Afară- nebunia a continuat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Peste 400 de persoane s-au îmbulzit la burgeri gratis, a fost nevoie să vină forțele de ordine!”, relatează reporterul Kanal D.

„Vă rog să vă dați de pe partea carosabilă! Păstrați distanțarea socială și să purtați măștile, vă rog!”, le-au spus oamenii legii doritorilor de burgeri gratis.

Doar că fapta bună... uneori se plătește. Mai ales atunci când e vreme de pandemie și lumea nu se păzește. După trei ore de haos- polițiștii au decis să spună stop joc și să-i trimită acasă pe cei ce așteptau la coadă. Nu înainte să împartă amenzi. Din teancurile de bani strânse- patronul va trebui să dea 10 mii de lei statului.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si