Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| S-au rupt norii deasupra Moldovei

S-au rupt norii deasupra Moldovei, iar din cer au căzut puhoaie de apă și grindină cât piatra. În Valsui, vântul puternic a secerat copacii, iar un bărbat a fost rănit. La Iași, oamenii au pus covoară pe mașini ca să nu fie avariate de gheață.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile sunt filmate în comuna Ștefan cel Mare din județul Valsui unde grindina a făcut ravagii.

La oraș, ploaia torențială a venit la pachet cu un vânt turbat care a rupt în copaci groși. Un arbore a căzut peste un bărbat de 32 de ani care a fost transportat la spital cu leziuni la umăr.

Citeste si: VIDEO| Furtuna de cod roșu, ca un uragan

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O furtună cu tunete și fulgere a vărsat apă cu nemiluită și peste mai multe localități din Iași unde străzile s-au inundat în câteva minute.... În alte comune a căzut grindină cât piatra.

După un episod de vreme extremă- gheața s-a așternut în strat gros, iar ulițele din Heleșteni și Alexandru Ioan Cuza păreau de cristal.

Citeste si: Atenționare meteo: Vin furtunile. Cod galben în întreaga țară

La fel de furioasă a fost vreme și în comuna Balș. Speriați, oamenii au pus covoare pe mașini- să nu fie ciuruite de gheață.

Urgia nu a ocolit nici Maramureșul. La Săliștea de Sus, apa căzută din cer a umflat pâraiele și a fost emis cod roșu de inundații în mai multe zonă.

Citeste si: Fenomenele meteo, mai agresive în România. Vestea ne dă fiori

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI