Biletele de tren s-au scumpit cu aproape 10 procente. Chiar dacă nu pare a fi o majorare semnificativă, ea se va simți în buzunarele celor care merg periodic cu transportul feroviar. Colega mea, Larisa Rațiu, a analizat lista cu noile prețuri și ni se alătură cu toate detaliile. Bună dimineața, Larisa! Te ascultăm, a transmis Simona Pătruleasa.

S-au scumpit biletele de tren

Bună dimineața, Simona! Bine V-am găsit.

Biletele de tren s-au scumpit cu aproape 9 procente încă de duminică seara, atunci când a intrat în vigoare noul mers al trenurilor valabil până anul viitor. Numai ca, aceste scumpiri au fost anunțate cu întârziere și nu înainte așa cum ar fi trebuit. De abia ieri, ARF a anunțat noile tarife.

Deși nu vorbim despre un procent prea mare, totuși, aceste sume se pot resimți în special de călătorii care merg frecvent cu trenul, sau pentru cei care cumpără bilete dus întors.

Să aruncăm o privire pe noile tarife. Vedem ca un bilet de tren pentru ruta București-Constanța costă acum 78 de lei și 50 de bani, și nu 69 de lei cât era în trecut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mergem mai departe și vedem ca și cei care vor să meargă la munte cu trenul vor scoate ceva mai mult bani din buzunare.

O rută București Brașov costă acum 65 de lei, adică cu 5 lei mai mult decât înainte de noile tarife. Iar pentru distanțele ceva mai mari și prețurile sunt pe măsură. Vedem că un bilet de tren cu plecare din București spre Suceava costă acum aproape 120 de lei, și nu 109 lei câte era în trecut,

a transmis Larisa Rațiu, jurnalist Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Tot mai scump pe pârtiile din România. Cât costă să schiezi în stațiunile montane din țară?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si