Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Să crești mare”, cu Alina Laufer: Cartofi împănați cu bacon și cașcaval

Astăzi, la rubrica „Să crești mare”, Alina Laufer ne învață cum se pregătim cartofi împănați cu bacon și cașcaval. Iată rețeta.

Maria Stiuca,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Să crești mare”, cu Alina Laufer

„Bună ziua, dragii mei și bine ați venit! Astăzi o să facem o rețetă cu cartofi. Cartofii sunt preferații mei în orice situație. Astăzi vom face niște cartofi împănați cu bacon și cu cașcaval. Haideți să vedem de ce avem nevoie. În primul și în primul rând cartofi. Cartofi pentru copt ar fi de preferat. Avem nevoie de bacon, avem nevoie de cașcaval, eu am ales aici brânză Cheddar și de unt și sare pentru condimentat.

Citește și: VIDEO- Reguli noi pentru etichetele înșelătoare. Ce presupune noua directivă europeană?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Haideți să trecem la treabă. Mai întâi și mai întâi o să crestăm cartoful.  Un mic truc pe care îl puteți folosi este să puneți două opritoare. Pot fi bețe chinezești sau ustensile de bucătărie, absolut orice și mergeți până când simțiți că ați tăiat cartoful, dar nu de tot. În felul acesta obținem niște crestături egale și nu riscăm să rupem cartoful. Tăiem brânza Cheddar, o înfășurăm în bacon după care o așezăm frumos în despicăturile pe care le-am făcut în cartof.

Așezăm cartofii în tavă și îi presărăm cu puțină sare. La sfârșit nu mai avem de făcut decât să așezăm untul deasupra și să-i dăm la cuptor. Cartofii noștri sunt gata. O idee inedită. Arată minunat. Cred că sunt pe placul tuturor copiilor. La mine în casă sunt mare amatori de cartofi și puteți să și fierbeți cartofii înainte, dar nu de tot, ci doar așa, pe jumătate și atunci timpul petrecut la cuptor va fi mult mai scurt.

Dragii mei, vă urez poftă bună și încercați această rețetă”, a transmis Alina Laufer. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI