„A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Rețetă pentru cremă de zahăr ars

„Suntem în anotimpul iubirii și ce am putea să facem altceva decât ceva dulce: cremă de zahăr ars.

O să avem nevoie în primul și în primul rând de lapte. Eu am ales să fac o cremă de zahăr ars puțin mai deosebită și o să folosesc și lapte condensat, smântână lichidă, ouă, zahăr și o s-o aromatizam cu esență de vanilie. Haideți să trecem la treabă, să vedem cât de simplu se prepară acest desert.

Citește și: VIDEO- Hainele retro revin la modă. Idei de ținute inedite

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pun zahărul la caramelizat, un mic truc ar fi să nu cumva să amestecați în el. Îl lăsați așa să se topească încet. Sparg ouăle direct într-un blender. O să pun și laptele condensat, smântâna lichidă și completăm cu lapte. Trebuie să avem grijă să nu se ardă zahărul. Caramelul este gata. E foarte frumos, nu-i ars. O să-l așezăm acum în tavă. Puteți să încălziți puțin tava înainte, ca să fie mai ușor.

Tava noastră este deja tapetată. O să adaug esența de vanilie. Este gata. Nu vreau să o amestec foarte mult pentru că nu îmi doresc să am foarte multă spumă deasupra. Acum o s-o punem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, în baie de apă. Crema noastră a stat o oră la cuptor în baie de abur, după care s-a odihnit foarte frumos la frigider pentru că trebuie să se răcească foarte bine și acum suntem pregătiți să o scoatem din formă.
Ia uitați numai cât de frumoasă este. Dragii mei, aceasta a fost rețeta de cremă de zahăr ars, vă urez poftă bună și succes”,
a explicat Alina Laufer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si