„A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Tortilla de post, umplută cu năut și fasole roșie

„Astăzi avem o rețetă de post. O rețetă pe bază de tortilla. Facem niște rulouri din tortilla, umplute cu năut și fasole roșie și mai avem nevoie în plus de ceapă roșie.

O să aromatizăm umplutura noastră cu o pastă de ardei, drojdie inactivă și condimente. Avem aici chimen măcinat, piper, coriandru boabe. O să îl servim împreună cu o salsa de roșii făcută din roșii, ceapă și coriandru și un sos de avocado. Zdrobim năutul și fasolea, aromatizăm compoziția cu această pastă de ardei. Punem și amestecul de condimente, drojdia inactivă, coriandrul pisat, puțină ceapă. Umplem foile de tortilla, le rulăm și le așezăm în tavă. Facem o salsa, o salată de roșii cu ceapă. Puteți să puneți și puțin ardei iuite dacă vă place mâncarea picantă. Asezonăm salsa noastră cu zeamă de lime și sare. Facem un sos din avocado, lime, puțin usturoi și o să subțiem cu iaurt vegan. Totul este gata. Haideți să scoatem rulourile de la cuptor și să vedem ce bune au ieșit”, a transmis Alina Laufer.

Citește și: VIDEO- Cum ne pregătim pentru vară? Exercițiile care ajută la o siluetă de invidiat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: