Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Să crești mare”, cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de fast-food american

În episodul de astăzi din rubrica „Să crești mare”, Alina Laufer le sare în ajutor pofiticioșilor cu o rețetă delicioasă de fast -food american.

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Să crești mare”- Rețetă de fast-food american

„Astăzi vom avea o rețetă de fast-food american. Inele de ceapă nelipsite ca și garnitură preferată. Avem în primul și în primul rând nevoie de ceapă. Cu cât mai mare și mai frumoasă cu atât mai bine în cazul acesta. Avem nevoie și de făină, un pahar, o sticlă de bere, de praf de copt și de sare. Rețeta este simplă, însă procedeul o să se lase cu lacrimi.

Vom testa astăzi încă o metodă de a nu lăcrima. Alegem ceapa mai frumoasă și o să o tăiem rondele. Le vom tăia mai grosuțe, nu tăiem felii subțiri, cam de un deget grosime. Metoda pe care am văzut-o este să ții o linguriță în gură.

Citește și: Lista meseriilor care nu vor mai exista în România! Acestea sunt profesiile care vor dispărea în câțiva ani

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nu cred! Până acum nicio lacrimă. Nu știu dacă e de la linguriță sau nu e ceapa foarte iute, dar să continuăm. Aici avem făină simplă în care o să punem puțină sare.  Și repede, repede cu ceapa noastră. Într-un castron o să punem berea, praful de copt, sare și punem făină cât cuprinde ca să facem un aluat cam ca cel de clătite. Luăm un inel de ceapă, îl dăm prin aluat și îl punem la prăjit.

Dragii mei, inelele de ceapă sunt gata, așa că vă urez poftă bună”, a explicat Alina Laufer.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI