Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Să crești mare”, cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de frigărui cu tofu

În rubrica de gătit de astăzi, Alina Laufer ne învață cum se preparăm frigărui cu tofu.

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Rețetă de frigărui cu tofu

„Este post și trebuie să facem o rețetă care să se preteze. Așa că am ales astăzi ca ingredient principal tofu. Este foarte versatil, se poate folosi în foarte multe rețete, doar că trebuie să știm cum să îl preparăm. Astăzi o să facem frigărui din tofu. Avem nevoie de tofu simplu, legume, o combinație de vinete și dovlecei, ardei roșu, ceapă, mix de condimente și puțină făină sau amidon.

Tofu, în clipa în care îl scoateți din cutie, mare grijă. Trebuie să îl spargeți bine, bine în șervet de hârtie. Este foarte important acest pas, mai ales dacă vrem să îl facem prăjit în tigaie și vrem să iasă rumenit și crocant. Ne ocupăm de ardei. Facem același lucru și cu ceapa. Trecem la asamblarea frigăruilor, dar nu înainte să condimentăm bucățile de tofu. Adaug un mix de condimente și amidon de porumb sau făină.
Pentru că facem frigăruile în cuptor, am înmuiat puțin bețele în apă. Punem frigăruile pe o tavă și le dăm în cuptorul preîncălzit la 200 de grade până când se rumenesc frumos și legumele s-au făcut. Pentru sosul Tzatziki avem nevoie de castraveți. Îî dăm pe răzătoare mare, scurgem castravetele bine, bine și îl adăugăm în iaurt. Usturoi vă sugerez să nu puneți foarte mult pentru că nu doriți să aibă o aromă prea pregnantă.
Puțină sare și Tzatziki este gata. Nu ne rămâne de făcut decât să așteptăm să iasă frigăruile. Frigăruile sunt gata, haideți să vedem cum arată. Miros minunat. Dragii, mei poftă bună! Cine a spus că mâncarea de post este plictisitoare? În niciun caz! Încercați frigăruile de tofu”
, a transmis Alina Laufer.

Citește și: Ce mănâncă cel mai bătrân om din lume? Este un preparat simplu, iubit de o lume întreagă

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI