Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Să crești mare”, cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de Tortilla mexicană

Astăzi, la rubrica „Să crești mare”, Alina Laufer ne arată cum putem pregăti o rețetă delicioasă de Tortilla mexicană, cu mici influențe orientale. Iată de ce avem nevoie.

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Tortilla mexicană cu influențe orientale

„Astăzi o să facem o Tortilla, Tortilla mexicană cu mici influențe orientale. Hai să vedem de ce avem nevoie. Avem nevoie în primul și în primul rând de piept de pui, de salată iceber, de roșie și ceapă roșie, avem nevoie de condimente pentru pieptul nostru de pui. De asemenea, pentru sos o să avem nevoie de maioneză și de ketchup și puțin cașcaval ras. Haideți să trecem la treabă să vedem cât de simplu se poate face.

Pieptul de pui puteți să-l pregătiți dinainte și să-l țineți și la frigider așa, făcut.  Este o rețetă rapidă. Am aici două condimente. Spuneam că are și ceva influențe orientale pentru că am pus puțin baharat, este un amestec de condimente și praf de usturoi după care nu ne lipsește sarea și îl băgăm în cuptor. Haideți să ne ocupăm de restul ingredientelor. Roșia o s-o tăiem felii subțiri. Am tăiat și salata iceberg, ceapa roșie.
Iar sosul o să-l facem din maioneză și ketchup și tăiem pieptul de pui. Vom lua o tortilla. Avem o tortilla integrală. Așezăm puiul, după care sosul. Așezăm cu grijă tortilla într-o tigaie încinsă. Tortilla este gata. Haideți să vedem cum arată înăuntru. Minunat, o adevărată fiesta. Dragii mei, vă urez poftă bună”
, a transmis Alina Laufer.

Citește și: VIDEO- Delicii turcești pentru toate gusturile. Idei de preparate delicioase

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI