Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Să crești mare! Știrile Kanal D ajută copii aflați în nevoie

Pentru mulți copii , seara de ajun când ar trebui să vină cadourile doldora e una tristă. Părinții îi cresc în sărăcie și nevoie, așa cum pot mai bine.

Iulian Ciurea,

Copii mai puțin norocoși zâmbesc de acest Crăciun [Sursa foto: Opinia Timișoarei]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriel are 11 ani și e mezinul unei familii care trăiește mai mult hrănindu-se cu vise- căci condițiile precare în care soarta i-a aruncat sunt parcă desprinse din altă lume. Băiețelul vrea să ajungă un iscusit bucătar- însă până atunci are de înfruntat vitregia copilăriei- presărată numai cu lipsuri.

Trăiește împreună cu părinții și cu fratele mai mare într-o încăpere improvizată la etaj- într-o curte comună. Urcă pe o scară ca să ajungă acolo și nu au nici măcar apă potabilă.

Deși sunt copii crescuți în sărăcie, își ajută părinții la nevoie

- Spăl zilnic vase, pun în lighean. Nu mi-e greu...

- Te-ai obișnuit?

- Da, mărturisește micuțul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În urmă cu un an- un alt necaz s-a abătut peste familie. Femeia a născut prematur o fetiță pe care a pierdut-o la scurt timp din pricina complicațiilor. Cel mai afectat a fost Gabriel- care-și aștepta surioara cu emoție. În plus- la școală a fost și victima bulingului și cu greu a trecut peste experiența traumatizantă.

În ciuda sărăciei care îi strânge ca o menghină- cei doi copii fac performanță la sport.

Cel mare e priceput la fotbal- iar cel mic îi calcă pe urme- drept dovadă medaliile care umplu camera.

Știrile Kanal D și Protagoniști în Educație le-au adus celor mici zâmbetul pe chip

În cadrul campaniei Să crești mare- Știrile Kanal D- în colaborare cu asociația Protagoniști în Educație- au vrut să le facă o surpriză în prag de sărbători și le-au dus câteva cadouri de care s-au bucurat mult.

„Uite, mama! Ce frumoasă e!
Mulțumim, moșul. Îți mulțumim frumos!”, au spus oamenii cu emoție.

Cele două tablete poate că sunt cel mai de preț dar- care le va ușura munca la școala online. Oricine vrea să întindă o mână acestor copii defavorizați poate trimite un SMS la 8844 cu textul AJUT și donează doi euro lunar în contul asociației care aduce speranța în sufletele lor!

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI