"Ultima dată l-am văzut, cred, acum două săptămâni, era cu mașina, cu o fată în dreapta, nu știu dacă era furată, el a zis că a plătit-o", spune un vecin al celui supranumit "Șacalul".

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă

Vecinii spun că l-au văzut recent cu Denisa, tânăra mamă care a căzut victimă pe data de 27 august.

"Au oprit la poartă la ei, dar nu ne am știut noi femeile care stăm pe poartă. S-a întâmplat cu vreo două-trei săptămâni în urmă. Am văzut o mașină albă de Timișoara, era o fată brunetă la volan", spune o femeie de pe strada unde locuiește suspectul de crime.

"Șacalul" era suspect în prima crimă când a ucis-o pe Denisa

În momentul în care Denisa a venit în satul individului, bărbatul era deja considerat suspect în prima crimă, dar a fost lăsat liber și s-a ajuns la a doua victimă.

"A mai avut antecedente, a mai fost închis o dată, pentru furt de mașini de la Tulcea", spune un alt vecin al Șacalului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Individul era un recidivist periculos condamnat definitiv inclusiv pentru că a violat o minoră cu handicap.

Pe atunci avea doar 18 ani. A trecut la infracțiuni tot mai grave până când a țintit escorte pe care le ucidea, spun procurorii, pentru a le fura bunurile. Așa s-ar fi ales cu două mașini.

Surse din anchetă spun că principalul suspect, care nu recunoaște crimele, ar fi făcut parte dintr-o rețea de videochat pentru femei și bărbați.

În plus, sunt verificate și alte cazuri de dispariție.

"O persoană care ajunge să ucidă, mai ales că se pare că este vorba despre un act planificat pentru că a ascuns dovezile, ca să și se elimine din riscuri, nu putem vorbi de un un om care este sănătos din toate punctele de vedere. În general persoanele care ajung să comită crime și tinere sunt persoanele care nu se supun normelor societății", spune Elena Stambuli, psiholog.

"Șacalul” ar fi ucis sub ochii poliției

"Șacalul” ar fi ucis sub ochii poliției

Din 14 iunie, individul era sub control judiciar pentru că a condus fără permis. În data de 2 iulie a avut loc prima crimă.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După două săptămân,i Șacalul intră în cercul de suspecți și este urmărit de polițiștii din cadrul IPJ Constanța, care aflaseră deja că individul este recidivist.

Chiar și așa, pe data de 27 august a comis a doua crimă. Între timp posta clipuri pe rețelele de socializare văzute probabil și de polițiști.

Ministrul de Interne îi laudă pe anchetatorii sub supravegherea cărora s-a comis o crimă.

"Polițiștii au demonstrat o foarte bună acuitate în a face legăturile între anumite elemente disparate la începutul acestui caz", spune oficialul.

Între timp în vestul, țării apropiații își au rămas bun de la Denisa. Tânăra mamă va fi condusă mâine pe ultimul drum.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si