Iubita suspectului s-a dat drept mama uneia dintre victime și i-a furat acesteia lucrurile din hotel.

În această imagine de pe camerele de supraveghere apare iubita lui Nicolae Mitrea, împreună cu fiul ei de 15 ani. Veniseră la hotelul unde fusese cazată Denisa pentru a-și acoperi urmele.

Citește și: Primele rezultate ale autopsiei arată cum au murit, de fapt, Delia și Denisa, ucise cu sânge rece de „Șacalul”! Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul dublei crime de la Constanța

Victima nu apucase să își achite camera și avea încă lucrurile acolo, iar cei de la recepția hotelului nu o mai văzuseră de trei zile.

"A venit o doamnă care s-a dat drept mama ei, cu un puști de 15-16 ani, care a spus că este fratele. Au venit cu mașina ei personală ca să-mi arate că e mașina ei, că nu poate să vină, că are o problemă la spital", spune un reprezentant al hotelului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Camera a fost achitată așadar de concubina criminalului din banii Denisei care fusese ucisă cu trei zile înainte.

De altfel, chiar criminalul ar fi venit să o ia pe femeie de la hotel la cinci dimineața chiar în ziua când plănuise să o ucidă.

"În dimineața când a plecat în ultima zi, la cinci dimineața, a venit chiar cel care se pare că ar fi omorât-o.

O așteaptă jos și pleacă în mașina ei și pleacă împreună", mai spune angajatul hotelului.

Surse din anchetă susțin că Denisa ar fi plecat drogată de la hotel și că odată ce a ajuns în apartamentul călăului în Năvodari ar fi continuat să consume cu el substanțe interzise.

"În spate aici, în tot cartierul ăsta, e plin numai de tineri care se droghează și nimeni nu le face nimic. Face cum vrea fiecare. A fost de atâtea ori poliția și nu s-a luat nicio măsură", spune un locuitor din zonă.

Experții criminaliști sunt de părere că Șacalul nu are sensibilitate morală, nici afectivă.

"Eu îl plasez în zona schizofrenică, cu delir din acesta cvasi-religios, nu are sensibilitate morală, nu are sensibilitate afectivă, este impulsiv și agresiv", spune Tudorel Butoi.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După ce au întreținut relații sexuale criminalul a ucis o pe tânăra din Timișoara, plănuind cu iubita lui în avans cum să ia banii, telefoanele și mașina, iar ulterior să scape de cadavru.

"Ținta a fost îmbogățirea, jaful, al întregii grupări. Cu atât mai periculoasă este lucrarea criminală a acestora cu cât avem de a face cu minorul de cincisprezece ani, cu nevasta sa și cu un alt participant. Cu toții împărtășesc aceeași rezoluție infracțională și o pun în act", explică Tudorel Butoi.

Aceleași surse din ancheta crimelor în serie spun că Nicolae Mitrea, principalul suspect, nu și-a recunoscut vina.

Acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile, la fel și concubina lui, cea care l-ar fi ajutat să și acopere urmele. Fiul adolescent al femeii complice a rămas întru-un centru de detenție până la soluționare a cazului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si