Șacalul, principalul suspect în cazul celor două femei ucise, se apără. Consideră că e nevinovat și totul reprezintă o înscenare. Prin urmare, el și concubina sa cer eliberarea din arest.

Decizia va fi dată săptămâna viitoare.

Trecutul individului e șocant. La 17 ani ar fi violat o minoră de doisprezece ani. Când a devenit major, a comis aceeași faptă împotriva unei adolescente de 15 ani, cu handicap.

După al doilea viol a fost condamnat la cinci ani de închisoare. 

"Și-a bătut joc de o fată care era handicapată și a avut mai multe condamnări", spune o vecină din satul unde locuiește Șacalul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Șacalul", criminal în serie?

"Șacalul", criminal în serie?

Ulterior a furat o mașină, a condus fără permis, dar și cu o alcoolemie record. Chiar și așa judecătorii consideră că poate fi cercetat sub control judiciar.â

Se afla sub această măsură când au fost comise cele două crime.

"Nu are sensibilitate morală, nu are sensibilitatea afectivă, este impulsiv și este agresiv", spun profilerii criminaliști.

Polițiștii spun că individul și-a respectat toate obligațiile în perioada controlului judiciar, așa că n-au ce să-și reproșeze.

Pe 27 august suspectul se prezintă la postul de poliție Ceamurlia din Tulcea. Este ziua în care Denisa a fost ucisă.

Crima s ar fi petrecut dimineața înainte ca individul să dea cu subsemnatul la poliție.

Pe 3 septembrie sunt surprinse aceste imagini. Principalul suspect conducea mașina Denisei, tânăra dată dispărută încă de pe 28 august.

Timp de șase zile polițiștii n au reușit să găsească mașina fetei.

Practic, suspectul a căzut întâmplător în plasa oamenilor legii. A încălcat unele reguli de circulație și așa a început urmărirea în timpul căreia a fost rănit.

Mai mult, telefonul individului numit Șacalul era monitorizat după ce intrase în cercul de suspecți în cazul primei crime.

Astăzi Denisa a fost condusă pe ultimul drum în județul Timiș. Delia, prima victimă, a fost deja înmormântată în Tulcea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si