A cerut să fie trimis în arest la domiciliu, dar judecătorii nu s- au lăsat în duplecați. Individul numit Șacalul rămâne în spitalul penitenciar Poarta Albă. Concubina sa, cea care l- ar fi ajutat să ascundă un cadavru spune că a fost influențată sentimental. În anchetă apar tot mai multe detalii care arată că individul a reușit să manipuleze mai multe tinere, inclusiv pentru activități de videochat.

Atenție, urmează detalii și imagini cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Șacalul, de la manipulator sentimental, la criminal

Concubina celui supranumit Șacalul spune că a fost influențată sentimental. E considerată complice, nu ar fi participat la uciderea Denisei, dar și- ar fi ajutat iubitul să ascundă trupul neînsuflețit. Concubina nu e prima femeie din viața sa pe care ar fi manipulat- o. Și Denisa, cea de- a doua victimă a fost observată de mai multe ori în satul individului.

Bărbatul a fost condamnat deja pentru viol, dar vecinii îl acuză și de alte fapte. În plus, Șacalul făcea bani din activitatea de videochat, alături de bărbați și femei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Aceste femei provin din medii defavorizate care nu au avut parte de iubire, poate de înțelegeri, nevoi nesatisfăcute în cadrul familiei, a spus un psiholog.

Anchetatorii analizează acum dacă nu cumva tânărul se folosea de metoda loverboy.

Părinții săi locuiesc într-o casă modestă, dar individul ar fi reușit să adune sume importante de bani. Totul în timp ce poza în credincios și cânta în corul bisericii.

Posibil ca acest om să aibă elemente din tulburarea de personalitate narcisică și probabil de psihopat. În momentul în care începe o relație cu o persoană din această tipologie au un comportament de love bombing se numește acest comportament în care efectiv te bombardează cu tot felul de elemente de dragoste, cu cuvinte frumoase, cu cadouri, exact ceea ce- ți lipsește se uită și te chestionează în a afla detaliile și nevoile pe care o persoană le manifestă, a spus un psiholog.

Șacalul e internat acum în spitalul penitenciar Poarta Albă. A fost rănit în timp ce încerca să fugă de poliție în mașina Denisei, una dintre victimele sale. Individul a cerut să fie trimis în arest la domiciliu, dar judecătorii i- au respins cererea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si