„Cel mai mare lanț de săli de fitness din țară a fost vizitat de inspectorii de la Protecția Consumatorului. Câteva săli au fost închise. Ellvira Costache știe ce probleme au găsit autoritățile”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Săli de fitness celebre, închise de ANPC

„Într-adevăr, inspectorii ANPC au închis mai multe săli de fitness World Class după ce au descoperit mai multe nereguli.


În urma controalelor au fost găsite: aparate de fitness cu perne rupte, suplimente alimentare cu etichete șterse, cabluri neizolate, pereţi murdari și plini de mucegai, cabine de duș ruginite și pavaj lipsa sau chiar spart.

Citește și: O mamă a vrut să-i ofere o vacanță mai lungă fiului ei, dar nu s-a gândit că o va costa scump! Ce s-a întâmplat când a mințit școala că este bolnav

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Clienții scot din buzunare de la 500 de euro până la 1.300 de euro pe an pentru a pentru a beneficia, în teorie, de condiții de top.
Acum, comisarii au închis temporar şapte săli de sport și au dat amenzi în valoare de 116.500 de lei.
Imediat, conducerea sălilor a transmis scuze pentru neplăceri și a precizat faptul că va remedia toate problemele”, a transmis Ellvira Costache, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si