Așa se distrează copiii în camera unde podeaua e acoperită cu jucării care stau pe un munte de praf alb, asemănător cu nisipul de la mare. Este o podea acoperită cu două tone de sare de mare, extrem de benefică.

Salinoterapia, benefică pentru sănătate

Salinoterapia este un tratament natural și eficient care presupune că respirăm un aer sărat, cu efecte benefice pentru problemele de respirație.

Aici, copiii cu astm, bronșită cronică sau afecțiuni ale pielii se simt mult mai bine. Iar pentru bebeluși, jucatul printre grămezile de sare este o adevărată bucurie.

Citește și: VIDEO- Cât costă să faci Revelionul la munte, în România? Prețurile se ridică la mii de lei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Faceți cunoștință cu Rareș care este foarte încântat de podeaua plină cu sare. Încă de la vârsta de 3 luni, Simona a decis să-l aducă la ședințele de salinoterapie pentru a-și dezvolta anumiți mușchi mici din degete şi mâini.


Pe lângă exercițiile de motricitate necesare, Simona se bucură și de faptul că respirația fiului său se îmbunătățește pe zi ce trece, iar asta se simte și la somn.
Copii pot îmbina diverse activități în camera de sare activă: de la kinetoterapie până la abilități care să îi ajute la dezvoltarea imaginației.
Și tot kinetoterapeutul mai spune că sportul făcut într-o salină are beneficii asupra întregului organism.

Salina are o suprafață de 80 de metri pătrați și este împărțită în două săli.
O ședință de tratament durează 40 de minute, iar nivelul de salinitate este echivalentul a 4-5 ore petrecute într-o salină de mare adâncime sau chiar o zi întreagă petrecută pe malul mării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: