„E forfotă mare în saloanele de înfrumusețare. Fie că vor participa la un chef de Revelion în toată regula, fie că vor petrece acasă, în familie, doamnele vor să arate impecabil în noaptea dintre ani. Așa că manichiuristele și coafezele au primit zeci de solicitări în ultimele zile, dar au putut onora doar o parte din ele”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Saloane de înfrumusețare, pline în prag de Revelion

Paula își va petrece noaptea de Revelion la un restaurant din Oradea. Cum party-ul nu era programat inițial, a reușit pe ultima sută de metri să găsească un loc liber la un salon de coafură și machiaj.
Coafezele abia reușesc să facă față numărului mare de cliente. Cerințele sunt dintre cele mai sofisticate, însă specialistele spun că există și câteva tendințe pentru noaptea de Revelion și începutul lui 2024.
„Lucrăm foarte mult în această perioadă, după cum se vede salonul este foarte aglomerat, cererile sunt foarte mari, de peste zi și peste noapte apar rezervări foarte multe pentru că se lasă pe ultimul moment. În 2024 primează naturalul, frizurile care pun în valoare texturile naturale, cum sunt buclele lejere, care să dureze cât mai mult, deoarece dacă vin să își facă o coafură azi, să dureze până în noaptea de Revelion”, a explicat Melania Negrean, coafeză.


Și angajatele de la saloanele de manichiură muncesc de zor în această perioadă, mai ales că programările au explodat pur și simplu.

Citește și: Cum va arăta Revelionul în cele mai mari orașe din România! Unde au loc concerte și cine a pregătit cele mai spectaculoase focuri de artificii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fără o rezervare în prealabil, acum este imposibil de găsit un loc liber. Unele cliente s-au programat și cu câteva luni înainte, doar să fie sigure că arată impecabil în noaptea dintre ani.
Serviciile de manichiură oscilează în această perioadă între 80 și 250 de lei, în funcție de complexitate. Pentru un tuns și un aranjat, doamnele sunt nevoite să scoată din buzunar chiar și peste 200 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si