Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sam Smith, apariție controversată. Specialiștii în modă au fost șocați!

Sam Smith a intrigat publicul de la Săptămâna Modeli de la Paris. Controversatul cântăreț a îmbrăcat două ținute care au lăsat loc de discuții.

Redactia Stirile Kanal D,

Sam Smith, apariție controversată [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Controversele continuă la Săptămâna Modei de la Paris. De data aceasta, cântărețul Sam Smith a șocat publicul la show-ul Vivienne Westwood.
Acesta a defilat îmbrăcat într-o ținută sumară și cu un toiag de lemn în mână, care i-a făcut pe specialiștii în modă să creadă că ia în derâdere, din nou, scenele Biblice. Artistul a purtat o lenjerie de corp de inspirație scoțiană, la care a asortat o eșarfă în carouri purtată pe cap, dar și o pereche de șosete roșii și încălțări cu platformă. Nici a doua ținută prezentată nu a fost mai prejos: cântărețul a purtat o rochie neagră, de inspirație gotică și o pălărie care i-a acoperit ochii”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Roxana Vancea s-a cununat religios. Evenimentul a fost spectaculos

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI