Cantitatile de apa vor depasi pe alocuri 40 de l pe mp. Codul ramane valabil pana maine dimineata la ora 3.

Pentru judetele Timis, Arad si Satu Mare avem in vigoare un cod portocaliu de vant extrem de puternic.

In restul tarii, ne bucuram de vreme insorita si temperaturi ridicate, in sepcial in sudul si sud-estul tarii. Maximele se vor incadra intre 24 si 31 de grade.

Sa vedem ce se intampla cu vremea in fiecare zona a tarii.

In Muntenia, cerul va fi variabil iar temperaturile ajung la valori de pana la 27 de grade in Pitesti, 28 de grade la Ploiesti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In Transilvania, vantul va avea mici intensificari, dar per total vorbim de vreme frumoasa si cer in mare parte senin. Se vor inregistra 26 de grade in Brasov, 29 de grade in Alba Iulia.

In Moldova, saptamana incepe cum nu se poate mai bine! Ne bucuram de o zi insorita, iar termometrul va indica 28 de grade in Galati, 26 la Piatra Neamt.

In vestul tarii, vremea devine instabila.

Sunt anuntate ploi torentiale, cu tunete, fulgere si vijelii. Maximele ajung pana la 26 de grade in Constanta, 27 de grade in Tulcea.

La noapte, cerul va fi variabil, cu innorari prin vestul si centrul tarii, unde vor fi averse cu descarcari electrice.

Minimele se vor incadra intre 6 si 19 grade. In Capitala, ne bucurama de vreme buna, cer insorit si vant care adie slab.

Maxima urca la 30 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil iar minima scade la 16 grade.

Maine, vremea ramane in continuare foarte calda, dar atmosfera va fi mohorata. Se vor inregistra 29 de grade.

La munte, meteorologii spun ca vremea va fi calda, dar devine instabila incepand din a doua parte a zilei. Va ploua, iar pe arii restranse, cantitatile de apa depasesc 20 de l pe mp.

Pe litoral, turistii au parte de o vara prelungita. Va fi o zi pentru stat la plaja si o baie in mare. Apa marii are valori cuprinse intre 22 si 24 de grade.

Si acum prognoza meteo personalizata. Andreea m-a intrebat cum va fi vremea maine in Sibiu. Maxima ajunge la 27 de grade, iar cerul va fi variabil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si