Calificarea Naționalei în optimile Campionatului European a adus o bucurie de nedescris pentru milioane de români. Generația de suflet a scos oameni în stradă pentru prima dată după douăzeci și patru de ani. Românii au sărbătorit performanța Naționalei până dimineață în marile orașe ale țării, dar și în străinătate. Suporterii ajunși în Germania pentru meciul de ieri au făcut hora în Frankfurt, a

transmis Cristian Sabbagh.

Sărbătoare națională după calificarea României

Așa a arătat bucuria a mii de fani la fluierul final al meciului României cu Slovacia. În Piața George Enescu din Capitală, suporterii au urmărit partida pe un ecran imens. Au cântat, timp de nouăzeci de minute au stat cu sufletul la gură până în ultima clipă. iar la final au dat drumul petrecerii.

Calificarea din grupe la un turneu final prima după douăzeci și patru de ani e un moment unic în viață pentru cei mai tineri dintre susținătorii naționalei.

Noi n-am prins niciodată așa ceva, părinții noștri... Generația de suflet, suntem cu tot sufletul pentru ei aștept acum, am așteptări mari de la ei, sperăm să zicem măcar până semifinale, a spus un român.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Sărbătoarea a continuat în Piața Universității, locul unde românii au celebrat performanțele generației de aur. Românii au ieșit în stradă în întreaga țară. Bucuria a fost cu atât mai mare la Frankfurt.

Românii au impresionat din nou prin susținerea arătată față de tricolor.

Jucătorii au recompensat pe cei mai loiali din trebuie fani. Au sărbătorit alături de ei pe ritmurile piesei deja celebre, Made in Romania.

Bucuria tricolorilor a continuat în autocar. Suporterii români așteaptă acum ca generația de suflet să îi scoată din nou în stradă după următorul meci.

România joacă marți seara împotriva Olandei, pentru un loc în primele opt echipe ale continentului, performanța atinsă de echipa noastră acum douăzeci și patru de ani.

Citește și: "Ca să primești tot, trebuie, înainte de orice, să dai tot!" Selecționerul Edward Iordănescu, mesaj emoționant după calificarea naționalei în optimi, la EURO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si