"Pentru noi, fanii Fenerbahce este foarte important, noi suntem din 2001 înființați în România, asociația noastră și în fiecare an ne întâlnim cu prietenii români", a declarat Olcay Kizil, președintele Asociației Suporterilor Fenerbahce.

Evenimentul a început la ora 19 și 7 minute, un moment simbolic ținând cont că echipa de fotbal a fost înființată în anul 1907.

"Pentru suporteri este un eveniment deosebit, este ca și cum ar fi cineva drag din familie care are o sărbătoare, a soției sau a copiilor. La fel pentru un suporter adevărat este foarte important să știe ziua în care s-a născut clubul", spune Cristian Jura, secretar de stat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

La eveniment a fost prezent și ambasadorul Turciei. "Este una dintre cele mai mari și puternice echipe din Turcia și ei au organizat acest eveniment pentru a sărbători 101 ani de când am devenit Republică, deci este și mai important pentru mine", spune Excelența sa Ozgur Kivanc Altan.

Au partiipat mai multe personalități importante atât din Turcia, cât din România.

"Sunt foarte fericit că mă aflu aici din nou, în fiecare lună octombrie. Este foarte important pentru noi pentru că în octombrie sărbătorim faptul că am devenit Republica Turcia. Este o zi importantă pentru noi și pentru că avem evenimentul echipei Fenerbahce", a declarat Ugur Yesil, CEO Kanal D.

Fostul premier Victor Ponta a spus că este fan Fenner, dar la baschet. "Fenerbahce

este unul dintre cele mai prestigioase cluburi din Turcia", a adăugat Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne.

A fost o seară memorabilă pentru toți iubitorii de fotbal, inclusiv pentru colegii noștri Cristian Sabagh și Radu Tudor care ne au dezvăluit că sunt mari fani atât ai fotbalului, cât și ai Turciei.

Sarbatoare pentru turci si fanii Fenerbahce[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si