Mergem acum la munte, mai exact la Brașov, acolo unde s-au încins grătarele pentru cel mai delicios meniu de 1 mai. Colegul meu, Adrian Jătăreanu ni se alătură cu detalii, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Sărbătoresc 1 Mai la munte

Vedeta zilei de 1 mai este micul tradițional românesc, însă noi ne-am împrietenit cu câțiva tineri studenți, care sunt aici în Brașov și sunt din multe țări din Africa și chiar i-am prins când au făcut un grătar.

Citește și: VIDEO- Distracție la malul mării. Care este atmosfera, după prima noapte albă de petrecere

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum ei pe grătar pun  cârnăciorii, însă priviți aicice bunătăți au reușit să pregătească! Sunt mici prăjiți chiar de ei, deși evident, nu au foarte multă experiență. Sunt de doi- trei ani în România, au reușit să facă acest grătar care arată absolut delicios! Cu siguranță va fi și extrem de gustos. Vedeți în continuare, grătarele sunt încinse, aici  se prăjesc cârnăciori, ceafă de porc,  tot felul de cărnuri, iar toate grătarele de aici, din zona Lacului Nouă, unde ne aflăm noi, sunt arhipline.

Bănuiesc că s-a auzit și muzică, dar trebuie să știți că turiștii care ajung aici au și ei ceva de făcut. Turiștii se pot plimba cu bărcuța pe lac și câțiva pași mai încolo este unul dintre cele mai mari parcuri de aventură din România.

Bineînțeles, după o masă copioasă, turiștii pot să meargă acolo să mai dea jos din caloriile pe care le-au acumulat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si