„Un tânăr de 36 de ani, din Iași, se zbate între viață și moarte, din cauza unei petarde! Bărbatul a fost transferat la un spital din Germania, cu arsuri pe 75 la sută din corp, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Se pare că bărbatul a aruncat petarda, din greșeală, lângă o canistră în care era motorină. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Ars pe trei sferturi din corp din cauza unei petarde

Bărbatul din Iași, tatăl a trei copii, era în curtea casei, când s-a întâmplat accidentul. A aprins o petardă și a aruncat-o spre o canistra în care era combustibil. Aceasta s-a aprins într-o fracțiune de secundă, iar omul nu a mai avut timp să se ferească.
„Eu eram în bucătărie și când am auzit că a pocnit așa tare, am zis că a pocnit un cauciuc la mașină și când aud... la băiatul ăsta a explodat benzină pe dânsul. El ca să apere copiii, cred că s-a dus să-i împingă mai încolo și a luat mai tare foc”, a spus o vecină.
Tânărul are arsuri grave pe trei sferturi din suprafața corpului. Cu o aeronavă Spartan, echipată pentru misiuni medicale, acesta a fost transferat astăzi la un centru de mari arși din orașul Lubeck, din Germania.

Citește și: VIDEO -Explozie uriașă în SUA, în apropiere de Casa Albă, soldată cu câțiva răniți

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A fost tratat în clinica de terapie plastică și arsuri, terapie intensivă, s-a intervenit chirurgical de mai multe ori. Pacientul este intubat, ventilat mecanic, în stare gravă și beneficiază de tot ceea ce înseamnă intervenție de specialitate în spitalul Sfântul Spiridon Iași”, a explicat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU SMURD Iași.


Vecinii bărbatului sunt îngroziți de cele întâmplate, iar unora le este frică și să mai iasă pe stradă în această perioadă.
Victima petardelor a fost și un băiat din Prahova. Acesta i-a dat foc, însă nu a mai apucat să o arunce și i-a explodat în mână. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze două degete, iar băiatul a suferit răni și la un ochi. În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si