Șase persoane, printre care si un antrenor de box, au fost încatusate pentru suspiciunea de omor. Indivizii au fost dusi în arestul central, în corul sustinatorilor care nu s-au dat înlaturi de la amenintari.

Acesta este unul dintre suspectii principali in cazul omorului petrecut pe 29 septembrie, chiar in Piata Constitutiei, la 2 pasi de instutitii importante ale statului roman. E vorba de un antrenor de box iar intre 2005 si 2018 chiar a practicat acest sport.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Suspectii si rudele acestora i-au amenintat pe jurnalistii prezenti in fata sediului politiei.

Citeste si: VIDEO| Prima ninsoare în România! Imagini de la Bâlea Lac

Citeste si: VIDEO| Ele sunt cele zece victime ale cumplitului accident din Ialomiţa

Citeste si: VIDEO| Filmul accidentului din Ialomița! Ce a făcut șoferul vinovat, cu puțin timp înainte de marea tragedie în care au murit 10 oameni

In total, 6 persoane au fost retinute sub acuzatia de omor.

Unul dintre suspecti, spun politistii, este recidivist si a fost eliberat din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu. Fusese incarcerat pentru un alt omor.

Politistii spun ca doua gasti de cartier s-au intalnit in piata Constitutiei pentru a discuta despre unele conflicte mai vechi. Spiritele s-au incins rapid cand au inceput sa vorbeasca despre o femeie.

Indivizii s-au luat la bataie iar unul dintre ei a murit in urma loviturilor puternice primite. Totul s-a petrecut langa Palatul Parlamentului, in apropierea Parchetului General si a mai multor ministere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si