În iadul produs pe autostrada M5 din Ungaria, la 71 de km de vama Nădlac, a pierit, pe loc, o familie de români cu doi copii! Pe o ceaţă pe care o tăiai cu cuţitul, un şofer de TIR a pierdut controlul autovehiculului şi a pătruns pe contrasens. A spulberat instantaneu două maşini! Una dintre ele înmatriculată în Olanda, iar, în cealaltă se afla familia de români!

Accidentul s-a produs la ora 2:30, la kilometru 146 de pe autostradă! Nu ştim deocamdată de ce a pătruns camionul pe contrasens, unde a lovit două maşini! Ambele autoturisme au luat foc, iar 7 oameni au murit pe loc! Şoferul de camion nici măcar nu a fost rănit!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Printre cei 7 care au pierit pe loc se numără o mamă şi un tată români, împreună cu cei doi copii ai lor.

Maşina lor a fost făcută praf de impactul cu TIR ul scpăat de sub control, iar incendiul care a urmat accidentului a făcut imposibilă salvarea celor blocaţi între fiare.

Șase români, morți în accidente cumplite. Drum fără întoarcere

Pe un drum fără întoarcere a plecat şi o familie de români din Germania!

Un român de 20 de ani şi-a condus soţia şi băiatul de 4 ani spre moarte! În apropiere de Dortmund, a intrat într-o depăşire periculoasă, în timpul căreia nu a mai putut stăpâni bolidul şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului!

Soţia şi băieţelul au murit pe loc, în timp ce el şi fetiţa de doi ani a cuplului sunt în stare gravă,

la spital. Poliţia germană nu exclude ipoteza consumului de alcool ca şi cauză pentru acest accident cumplit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si