Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Șase români, morți în accidente cumplite, în Ungaria și Germania

Şase români, între care 3 copii, au murit în ultimele ore în accidente cumplite, produse în Ungaria şi în Germania! Vorbim despre doua familii distruse de neatenţia celor care se aflau la volan sau de consumul de alcool.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În iadul produs pe autostrada M5 din Ungaria, la 71 de km de vama Nădlac, a pierit, pe loc, o familie de români cu doi copii! Pe o ceaţă pe care o tăiai cu cuţitul, un şofer de TIR a pierdut controlul autovehiculului şi a pătruns pe contrasens. A spulberat instantaneu două maşini! Una dintre ele înmatriculată în Olanda, iar, în cealaltă se afla familia de români!

Accidentul s-a produs la ora 2:30, la kilometru 146 de pe autostradă! Nu ştim deocamdată de ce a pătruns camionul pe contrasens, unde a lovit două maşini! Ambele autoturisme au luat foc, iar 7 oameni au murit pe loc! Şoferul de camion nici măcar nu a fost rănit!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Printre cei 7 care au pierit pe loc se numără o mamă şi un tată români, împreună cu cei doi copii ai lor.

Maşina lor a fost făcută praf de impactul cu TIR ul scpăat de sub control, iar incendiul care a urmat accidentului a făcut imposibilă salvarea celor blocaţi între fiare.

Șase români, morți în accidente cumplite. Drum fără întoarcere

Pe un drum fără întoarcere a plecat şi o familie de români din Germania!

Un român de 20 de ani şi-a condus soţia şi băiatul de 4 ani spre moarte! În apropiere de Dortmund, a intrat într-o depăşire periculoasă, în timpul căreia nu a mai putut stăpâni bolidul şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului!

Soţia şi băieţelul au murit pe loc, în timp ce el şi fetiţa de doi ani a cuplului sunt

în stare gravă, la spital. Poliţia germană nu exclude ipoteza consumului de alcool ca şi cauză pentru acest accident cumplit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI